4 aggály a napelemes rendszerről, amit a BEKO Energo eloszlat

A napelemes rendszerek napjainkban elérhető finanszírozással, innovatív technológiákkal és gyors egyedi ügyintézéssel elérhetők mindenki számára.

1. Drágának tartja a napelemes rendszert rövid- és középtávon?

A BEKO Energo Kft. célkitűzései között szerepel, hogy anyagi helyzettől függetlenül mindenki hozzáférhessen a megújuló energia felhasználásának lehetőségéhez. A napelemes rendszer telepítéséhez szükséges anyagiakhoz cégünk egyedi finanszírozással és pályázati támogatásokkal kínál segítséget.

A megtérülés gyakorlatilag a kezdetektől jelentkezik, hiszen a már említett nagymértékű külső forrás bevonása mellett jelentős összeget takaríthat meg a villamosenergia-költség csökkenésén túl a fűtés és a használati melegvíz előállításából adódó költségek mérséklésével.

2. Tart a hosszú ügyintézési- és kivitelezési időtől?

Teljeskörű és komplex ügyintézést biztosítunk Önnek, a műszaki felméréstől egészen a megvalósításig számíthat segítségünkre. Cégünk hatalmas tapasztalattal rendelkezik műszaki és pénzügyi területen egyaránt, amely garanciát jelenthet a gyors és zökkenőmentes ügymenetre.

Magyarországon az MFB projektek átfutási ideje 4-5 hónap, amelynek legnagyobb részét az ügyintézési és az adminisztrációs folyamatok töltik ki, maga a napelemes rendszer felszerelése 1-2 napot vesz igénybe.

3. Úgy véli, egyéni igényei miatt hátrányba kerül?

Legyen szó egyéni pénzügyi helyzetéről vagy a kiválasztott telepítési hely egyediségéről, a BEKO Energo nem ismer lehetetlent, ha napelemes rendszerről van szó. Az anyagi szempontokat figyelembe véve cégünk eddig több mint 500 sikeres MFB-pályázatot vezényelt le, ennek minden tapasztalatát felhasználva az Ön speciális finanszírozási lehetőségeit elemezve a legmegfelelőbb konstrukciót ajánljuk majd.

Az ajánlat műszaki részének optimalizálása érdekében egy személyes konzultáció keretében felmérjük egyedi igényeit és ingatlanja adottságait, hiszen a helyszíni felmérés elengedhetetlen a személyre szabott kivitelezés pontossága miatt. Márkafüggetlen beszerzési és értékesítési stratégiánknak köszönhető objektivitásunk miatt mindig az ügyfeleink igényeihez legközelebb álló napelemes rendszert tudjuk biztosítani.

4. A nap “árnyékában”, avagy villám a villámra

A döntés egy nagyobb volumenű beruházásról sosem egyszerű, számos körülményt meg kell vizsgálni. Egyik oldalról vannak olyan tényezők, amelyek szubjektív és vannak, melyek objektív körülményként merülhetnek fel. Ez utóbbihoz tartozik az időjárás kérdésének vizsgálata.

Felmerülhet, hogy mennyiben befolyásolja a napelemes rendszered működését egy szomszéd kertjében lévő fa, vagy akár egy magas kémény. Ekkor egy rész panelt “kikapcsol”, ahogy az árnyék vándorol a paneleken. A BEKO Energo erre is kínál megoldást Önnek, az okos inverter segítségével a kevesebb napenergiát “érző” panel kikapcsol, így nem fékezi a többi, megfelelő mennyiségű napsugarat kapó társát.

A villámcsapás valószínűségét nem növeli a tetőre szerelt napelemes rendszer. Villámvédelmi szakértők véleményének bevonásával állíthatjuk, hogy a becsapódás helyét már nem tudja befolyásolni, hiszen sok kilométer távolságból indulva, az utolsó métereken már nem oszt, nem szoroz, hogy esetleg hol van felrögzítve a rendszer.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot>>

Comments are closed.