5 ok, amiért a napenergia jót tesz a vállalkozásának

Világszerte növekszik azoknak a vállalatoknak a száma, amelyek felismerték a megújuló energiában rejlő utolérhetetlen lehetőségeket. Ezek a cégek kihasználják a napsugárzásból származó ingyenes energiaforrást, hogy kielégítsék a kereskedelmi és ipari épületek áramszükségletét, miközben hosszú távon pénzt takarítanak meg és az instabil közüzemi kiadásoktól is függetleníthetik magukat.

A következőkben felsorolunk 5 verhetetlen okot, amiért Önnek is érdemes minél előbb napenergiára váltani.>>>

5 ok, amiért a napenergia jót tesz a vállalkozásának

A napenergia csökkenti a működési költségeket

A kereskedelmi energiaszektor egyre költségesebb, a napenergia okos felhasználása viszont kiutat jelenthet a legtöbb vállalkozás számára.

A céges közüzemi kiadások több szempontból is növekedhetnek. Minél több és nagyobb létesítménye van a vállalatnak, valószínűleg annál több áramot is fogyaszt. Továbbá az is számít, hogy milyen napi tevékenység folyik az érintett gyárakban, csarnokokban, irodaházakban és mindezt egybevetve, az adott épületnek vagy épületeknek mennyi az egyedi villamosenergia igénye.

Az előrejelzések azt mutatják, hogy a havi és éves áramköltségek egyre magasabbra rúghatnak a jövőben, így a napenergia, mint alternatív energiaforrás, az utóbbi években még inkább felértékelődött.

A napelemes rendszerek ugyanis, egyszeri bekerülési költség mellett (állami támogatással lényegesen kedvezőbb áron), akár 15-20 éven át leveszik a közüzemi terheket a cégtulajdonosok válláról.

Költséghatékonyság kontra extra energia

Ha az Ön vállalkozása aktív a nap folyamán, akkor a napi műveleteket úgy hajthatja végre, hogy közben energiát termel, tehát költséghatékonyabb energiafelhasználást érhet el.

A hálózathoz kötött napelemes rendszerek lehetővé teszik azt is, hogy az Ön telephelye, gyára vagy irodaháza extra energiát merítsen az elektromos hálózatból, amennyiben mégis szüksége van rá.

A vállalkozásra szabott, egyedi igények szerint kialakított napelemes rendszerekkel jelentős költségmegtakarítás érhető el, lehetővé téve azt, hogy a profitot inkább a vállalt növekedésére forgassa vissza, ahelyett, hogy az egyre magasabbra rugó közüzemi számlákat fedezné belőle.

A napenergiára való átállás segíthet a közüzemi kifizetések következetesebb megtervezésében is.

A napelemes berendezések növelik a kereskedelmi ingatlanok értékét

Egy napelemekkel felszerelt épület vonzóbb és értékesebb a piacon, mint a korszerűtlen társai. Jó eséllyel gyorsabban és könnyebben értékesíthető, illetve magasabb áron adható el.

A napelemek továbbá lehetővé teszik azt is, hogy az adott vállalkozás jövedelmezőbb módon működjön, és költségoldalról kiszámíthatóbb legyen.

A napelemek zöld vállalkozássá tehetik az Ön vállalkozását

A lakosság egyre tudatosabb a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatban, ami abban is megmutatkozik, hogy egyre több fogyasztó választja azokat a vállalkozásokat, amelyek szintén lépéseket tesznek a fenntartható jövő érdekében.

A napenergiára való átállás tehát mindkét fél, és még a bolygónk számára is előnyös.

A szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez való egyéni hozzájárulás kis lépés ugyan, de mint tudjuk, sok kis lépéssel érhetjük csak el az Európai Unió és Magyarország 2050-re előírt dekarbonizációs céljait.

Könnyű karbantarthatóság, megbízható üzemelés

A napelemes panelek könnyen karbantarthatóak és következetes áramforrást jelentenek a tulajdonosok számára. A napelemes rendszerek erősek, megbízhatóak és garanciával akár 20 évig is fennakadás-mentesen működhetnek. Felszerelésük, rögzítésük után a panelek gyakorlatilag karbantartásmentesen szolgálnak hosszú éveken át.

A Beko Energo Kft. kizárólag olyan megbízható napelemes rendszereket telepít, amelyekre minimum 15, illetve 20 éves garanciavállalás is jár. Napelemes rendszerrel korszerűsítené munkahelyét?  Kérjen konzultációt a napelemes beruházások és energetikai korszerűsítések specialistájától még ma!>>>

Comments are closed.