Céges napelem rendszer telepítésének előnyei

Céges napelem rendszer telepítésének előnyei

A napelem rendszer cégeknek rengeteg előnnyel jár, és különösen fontos, ha szeretnék optimalizálni egy vállalat működési költségeit. A céges napelem rendszer telepítése révén kiválthatjuk a teljes villany- és gázszámlát, viszont úgy is dönthetünk, hogy csak a vállalat egy bizonyos részét működtetjük tiszta energiaforrások által.

A céges napelem rendszer előnyei

Egy napelem rendszer telepítése a cégek számára gyorsan megtérül, és több évtizeden keresztül szüntelenül ellátja megújuló energiával a vállalat épületét. Ennek eredményeként elérhetővé válik a költséghatékony működés, a napelemek élettartama pedig akár 35-40 év is lehet.

A céges napelem telepítése révén megtöbbszöröződik az ingatlan értéke, ami növeli az eladhatóságot és fenntarthatóságot is energetikai szempontból. Ezt többek között az ügyfeleink vagy vásárlóink is értékelik majd, hiszen szeretik a környezettudatos cégfilozófiát, tehát ügyfélkörünket is bővíthetjük.

Nem kell többé attól félnie, hogy cége eredményes működését veszélyeztetik az emelkedő energiaárak és a fosszilis energiahordozók kiapadása. A megtérülés mellett pedig az ökológiai lábnyom is sokkal kisebb lesz, amit az Ön vállalkozása maga után hagy.

Napelem telepítése cégeknek

A BEKO Energo Kft. egyszerre szolgálja ki a lakossági, vállalati és önkormányzati ügyfeleit mind a pályázatírás és -menedzselés, mind a kivitelezés és ellenőriztetés terén. Ismertetjük az ügyfelekkel a rendelkezésre álló állami és uniós pályázatokat, amiknek hála csökkenthető az anyagi befektetés mértéke a vállalkozások számára.

Elvállaljuk a pályázati dokumentáció elkészítését céges napelem telepítése céljából, elvégezzük a helyszíni felmérést, ezzel megkönnyítve a napelem rendszer telepítésének menetét. Minden feladatot elvégzünk a tervezéstől az engedélyeztetésen át egészen a szakmailag tűpontos kivitelezésig.

Céges napelem rendszer

A napelemes rendszer bővítése később is megoldható, ha nincs elegendő tőke a teljes rendszer kiépítéséhez első körben. Ez egy hosszú évtizedekre szóló befektetés, amit gondosan megtervezünk és kivitelezünk cégek számára.

Mit vegyünk figyelembe céges napelem telepítése előtt?

Először is: Mekkora hely kell a napelem telepítéséhez? Emellett fontos tényező még a napelem súlya is, hiszen gondot jelenthet a tetőszerkezet állapota vagy anyaga miatt. A napelem telepítése sok esetben nem a tetőn valósul meg cégeknél, hanem a földre telepített rendszerek az elterjedtek. Sőt, akár lapos tetőre is megoldható a telepítés!

Továbbá azt is fontos eldönteni, hogy szigetüzemű rendszert szeretnénk telepíteni akkumulátorral, vagy az áramszolgáltató rendszeréhez csatlakoznánk inkább. A lényeg az, hogy biztosítva legyen a folyamatosan áramellátás.

A céges napelem rendszer telepítése mellett célszerű a fűtési rendszert is korszerűsíteni, amire nagyszerű lehetőséget biztosítanak a hőszivattyúk. Legyünk tehát tisztában azzal, hogy mekkora anyagi tőke áll rendelkezésünkre és mit szeretnénk megvalósítani.

Forduljon hozzánk, ha érdeklődik a céges napelem rendszer telepítése iránt!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *