Fűtéskorszerűsítés: milyen lehetőségek közül választhat?

A fűtéskorszerűsítés komoly döntés és nagyobb volumenű beruházás, amit érdemes jól átgondolni és pontosan megtervezni. Több lehetőség is rendelkezésre áll. Ön mindegyiket ismeri?

Melyek a legkorszerűbb és ezáltal költséghatékonyságban is rendkívül kedvező fűtési megoldások? Tudja meg most, olvasson tovább!

A fűtéskorszerűsítés lehetőségei

A fűtéskorszerűsítés ma már elengedhetetlen, ha az Ön otthonában egy évtizedekkel ezelőtti, elavult, energiahatékonyságban kedvezőtlen rendszer működik. A közüzemi számlák díjai ugyanis folyamatosan emelkednek és mivel az elkövetkezendő évek során ez a trend előre láthatólag nem fog megváltozni, nyilvánvaló, hogy ebből az ördögi körből csak a megújuló energiaforrások jelenthetnek kiutat.

Fűtés elektromos fűtőpanellel

A konvekció elvén működő elektromos fűtőpanelek a bekapcsolás után szinte azonnal felmelegítik a levegőt, ezáltal kellemes és egyenletes hőérzetet teremtenek. A technológia lényege, hogy a fűtőpanelekbe alul beáramló hideg levegő, a felül elhelyezett rácsok között, felmelegítve távozik.

A fűtéskorszerűsítés elektromos panelek segítségével rendkívül gyorsan, viszonylag kedvező költségekkel és akár egyénileg is elvégezhető. Nincs szükség engedélyeztetésre és különös szakértelmet igénylő beszerelésre. Ahhoz azonban, hogy az áramszámla is megfizethető legyen, nem elég csak bedugni a 220-ba!

Ha szeretne többet megtudni erről a lehetőségről, olvassa el a témához kapcsolódó korábbi blogcikkünket!

Fűtés klímával

A fűtéskorszerűsítés energiatakarékosinverteres klímák beszerelésével is megoldható, amelyek egyben a lakás nyári hűtését is biztosítják. Előnyük, hogy gyorsan telepíthetőek és költséghatékonyak.

Ha azonban a külső hőmérséklet tartósan 0 fok vagy az alá esik, a beltéri egységek néhány percre leállnak és fagytalanítanak, ami befolyásolhatja a hőérzetet.

Többre is kíváncsi a klímás fűtéssel kapcsolatban? Olvassa el a témához kapcsolódó blogcikkünket!https://www.nemfizetekvillanyszamlat.hu/l/elektromos-futes-klimaval-tenyleg-megeri/

Fűtés hőszivattyú segítségével

A hőszivattyú hasonlít a klímás rendszerhez, azzal a különbséggel, hogy esetében nem csak a levegőből, hanem akár a talajvízből vagy a talajból is képes hőt felvenni és azt leadni a lakáson belül. A fűtés mellett a nyári hűtést, illetve akár a teljes melegvízellátást is biztosítani tudja.

Tudjon meg többet a hőszivattyús fűtésről itt!https://www.nemfizetekvillanyszamlat.hu/l/nyero-paros-hoszivattyu-es-napelemes-rendszer/

Létezik olyan, hogy nem kell fűtésszámlát fizetni?

Bizony, hogy létezik és akár az Ön számára is elérhető! A fent felsoroltakhoz ugyan szükség van áramra, ami akár költséges is lehet, de a megfelelő mennyiségű napelem vagy a napelem térkő segítségével a fűtéskorszerűsítés után akár le is nullázhatja a fűtésszámláját!

Szeretné mérsékelni vagy örökre elfelejteni a villany- és gázszámlát? Mi segíthetünk! Teljes körű tervezéssel és ügyintézéssel az Ön otthonába is elvisszük a megújuló energiaforrások adta kényelmet. Forduljon hozzánk bizalommal abban az esetben is, ha napelemek nélkül kívánja korszerűsíteni otthona fűtési rendszerét!

Kérjen konzultációt a napelemes beruházások és a korszerű fűtési rendszerek specialistájától itt>>https://www.nemfizetekvillanyszamlat.hu/kapcsolat/

Comments are closed.