Hogyan válasszon? – napelemes elektromos fűtés vagy más

Amiért a napelemes fűtést szeretni fogja

Napjainkban egy gázfűtéses rendszer kiépítése rengeteg intéznivalóval jár, és sok időbe telhet Önnek. Azon túl, hogy ott vannak a nehéz telepítési folyamatok, mint például a fűtési csövek elvezetése a falban vagy egy kémény kiépítésének nehézségei, gázkazánt kell vásárolni, amelyet rendszeresen ellenőrizni és karbantartania is kell, amely komoly szakértelmet igényel a biztonsági előírások betartása mellett.

Ezzel szemben a napelemes fűtési rendszer alkalmazása esetén nem kell bajlódnia a hosszadalmas és bonyolult kiépítéssel, komolyabb szakértelemre sem lesz szüksége a több tíz év alatt, amíg használja ezt a modern technológiát. Elfelejtheti az esetleges gázszivárgás okozta aggodalmakat is, és a légszennyezés sem terheli tovább környezetét.

Válassza ki a legmegfelelőbbet

Nagyon fontos, hogy milyen elektromos eszközzel váltaná ki a gáz vagy fatüzelésű megoldást, hiszen nem mindegy például a hozzáférhetőség szempontja sem.

Íme néhány példa, de a

– Már meglévő központi fűtés rendszerhez az elektromos kazánt ajánljuk. A napelem segítségével nyert elektromos áram használatával melegíti fel a vizet. Az elektromos kazánok hatékonyságától eltekinthet, mert a napelem által termelt “ingyen” áram meggyőző érv lehet.

– Új központi fűtés rendszerekhez ajánljuk a rendkívül változatos kínálatban elérhető levegő-víz hőszivattyús rendszereket, így a fűtési rendszerrel a hűtés is megoldható.

– A napjainkban egyre több helyen alkalmazott légfűtést is megoldhatja elektromos berendezések segítségével.

– Az infrapanelekkel történő fűtés is a napelemek által nyert energiát használja fel. amelyek infravörös sugárzással melegítik fel nemcsak a szobában tartózkodó személyeket, hanem a tárgyakat is, így biztosítva komfortos hőérzetet.

– A konvencionális fűtőpanel esetében áramlásos hőleadással, a fűtőtesttel közvetlenül kapcsolatba kerülő levegő melegszik fel, majd a felmelegített levegő adja tovább a meleget a szobában lévő tárgyaknak. Távolról, akár telefonról is vezérelhető.

Ugye Ön is így gondolja?

Amennyiben elektromos fűtéssel szeretné megoldani a megfelelő hőmérséklet elérését, megéri ezeket a modern megoldásokat alkalmaznia. Akár telefonjával is könnyen irányíthatja, be- és kikapcsolhatja kényelmesen és még takarékoskodhat is, ha optimálisan vezérli a berendezését, hiszen sok fűtési energiát megspórolhat így. Számtalan előnyével nem lehet kérdés, hogy ideje áttérnie erre a 21. századi megoldásra, hiszen a jövő is napelemes fűtéssel lesz melegebb!

Ha sikerült meggyőzni Önt a napelemes fűtés használatának létjogosultságáról, keressen minket a honlapunkon található elérhetőségeken!

Comments are closed.