Inverter típusok – Válassza azt, amelyikre szüksége van

Ha inverter, akkor BEKO Energo Kft! Cégünk profiljából adódóan a Nap felé fordítjuk figyelmünket, hiszen a megújuló energiaforrások közül a napelemes rendszerek előnyeit kínáljuk Önnek. A solar panelek és rögzítő szerkezetek mellett az inverter kiválasztása a legfontosabb, amikor egy ilyen rendszer felszerelését elhatározza. Természetesen évtizedes szakértelmünkkel állunk rendelkezésére, így nem marad egyedül a döntésben. A legmegbízhatóbb gyártók termékei közül választhat, attól függően, hogy milyen természeti környezetben mire szeretné használni és mennyit szán a beruházásra. Olvasson tovább és ismerkedjen meg termékeinkkel!

Growatt – a standard inverter

Az üzletünkben kapható inverterek közül alapesetben a Growatt termékeit szoktuk használni. A jó ár-érték arány mellett a megbízható működést nagyon jó színvonalú szervizháttér segíti.

A kis méret és súly mellett az egyszerű tervezésű modellek telepítését is megkönnyíti, hogy elő vannak készítve a gyors felszerelésre. Az üzembe helyezési folyamatot nagyban felgyorsítja az azonnali beszerzés lehetősége és az engedélyeztetési procedúra rövidsége. Amennyiben mégis bizonytalan a döntésében, a magas hatásfok és a hosszú távú jótállás meggyőző érv lehet a Kínában készülő termék választására.

Huawei – jön, nyer és mindent visz

Hazánkban most kezd elterjedni a kínai technológiai óriás napelemes rendszerekhez használható inverter típusa. Megbízhatósága és jó minőségű teljesítménye miatt hamar az ügyfelek kedvencévé válhat.

A Huawei innovációkkal tör előre a megújuló energiaforrások piacán. A legmodernebb digitális, internet alapú és PV technológiák integrálásával a Fusion Solar okos terméke hatékony és könnyen telepíthető. A biztonságos és megbízható gyártmány segít elérni a magasabb hozamokat amennyiben befektetésként tekintünk rá, illetve alacsonyabb karbantartási költségével könnyebbséget jelenthet pénztárcánknak is.

Fronius – a PV-rendszer szívében

A Fronius inverterek minden fotovoltaikus rendszer szívét alkotják, megbízhatóságuk és hatékonyságuk révén garantáltan jó választás lesz. Alkalmazása leginkább a nagyobb méretű napenergiás rendszerekhez történik, azonban az 1,5-27,0 kW-os teljesítménykategóriák rendelkezésre állása miatt gyakorlatilag minden rendszerméretre használható. Az Ausztriában gyártott termékek árai a magasabb kategóriákban mozognak, alkalmazható akár a sok ágból álló, tagolt telepítéseken is. A napelem erőművek létesítésénél előszeretettel választják a BEKO Energo ajánlása miatt is.

Solaredge – az okos családtag

Felső ár-kategóriás inverter eszköz, amely saját felügyeleti rendszerrel is rendelkezhet. A panel telepek beárnyékolódása esetén nyújt segítséget. Az egyes egységek független működése a könnyű szervizelést is lehetővé teszi, hiszen így addig a többi egység tovább “dolgozhat” a magas üzemidő érdekében. A SolarEdge figyelő rendszerhez Ethernet kábelen vagy vezeték nélküli kommunikáción keresztüli csatlakozás elérhető.

Ha holnap betérne üzletünkbe, melyik gyártónk inverterét választaná otthonába? További információkat kérjen itt>>

Comments are closed.