Megújuló energiafelhasználás növelése – GINOP

Ha egy pályázat beadására gondol, nem kell munkatársai feladatait átszerveznie amiatt, mert egy pályázati anyag összeállítása sok időt vesz igénybe. A hosszú engedélyeztetési folyamattól kezdődően a projekt egész időtartama alatt teljes körű adminisztrációs felügyeletet biztosítunk a vállalkozása számára. Amennyiben eldöntötte, hogy az energiaellátás korszerűsítésével és az épület energiahatékonyságának javításával igyekszik minimalizálni költségeit, akkor pont Önnek találták ki a GINIOP pályázati felhívást. Mutatjuk mit is takar ez a lehetőség.

GINOP – fejlessz többet, fizess kevesebbet

A gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program célul tűzte ki, hogy a mikro-, kis-, és középvállalkozások további növekedését elősegítve lehetőséget biztosítson nekik az energetikai fejlődés útjára lépni. Több területen is igényelhető támogatás, amely a vállalkozások költséghatékonyabb működését segíthetik:

  • Megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek
  • Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek
  • Meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása

A BEKO Energo Kft. szolgáltatásával nem jelenthet gondot és nagy terhet az Ön számára, ha élni kíván ezzel a lehetőséggel, hiszen a teljes folyamaton keresztül, tehát a pályázat benyújtásától kezdve egészen a kivitelezésig számíthat segítségünkre.

Megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek

Legyen szó az épület melegvíz ellátásának alternatív energiával való kiváltásáról vagy egy napelemes rendszer telepítéséről, a GINOP pályázat segítségével nem kell minden költséget egyedül vállalnia. Az nem lehet kérdés, hogy a megújuló energia a jövő záloga, és mostantól az is világosan látszik, hogy ennek megvalósításában a BEKO Energo Kft-re mindenképpen számíthat – Mottónk: Mindenkire van energiánk!

Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek

A különböző épületek hőtechnikai adottságainak kihasználása csak akkor lehet a legoptimálisabb, ha például nem engedjük ki a hőt, így minimalizálva a hőveszteséget. Célszerű javítani a falak szigetelését nem csak a környezettel érintkező külső részeknél, hanem az épületen belüli, fűtött és fűtetlen helyiségeket elválasztó falak esetében is.

A hűtési és fűtési rendszerek korszerűsítésével is rengeteget lehet megspórolni már rövid idő alatt is, így ajánlott ezeket is minél hamarabb elvégezni, amely céljából szintén pályázhat a GINOP keretében.

Meglévő beltéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása

Amennyiben energia megtakarítást eredményeznek a régi, elavult világító berendezések és rendszerek korszerűsítése, akkor a GINOP segítségével ezeket a munkálatokat is elvégezheti, sőt a különböző műszaki megoldások is támogatást kapnak, amennyiben bizonyítottan közre játszanak a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében.

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődését a GINOP pályázat iránt, kérjük keresse munkatársunkat a bővebb felvilágosítás céljából!

Comments are closed.