Rólunk írták: összegyűjtöttük a legfrissebb Beko Energo megjelenéseket

Egyre többen szeretnék kiváltani a villanyszámlát, hozzánk, a Beko Energohoz is egyre több megkeresés fut be, a fővárosban és vidéken is felpörgött a napelempiac. Olyannnyira, hogy már nem is számít utópiának a jóslatunk: 2023-ra napelemessé válhat a magyar háztartások nagy része.

De egészen pontosan hogyan, milyen pénzből fog ez megvalósulni? Büszkék vagyunk rá, hogy ezzel a kérdéssel megkerestek minket. A legújabb médiamegjelenéseink közül válogattunk egy csokorra valót!

Profit Line, 2020. július 9.

Nem titok, a napelemes rendszer nem tartozik az olcsó technológiák közé. Hogy ez az ár mennyire nagy, azt a megtérülési időtartam fejezi ki a legjobban. Ha készpénzben fizetjük ki a technológiát, annak megtérülése akár 15-17 év is lehet. Viszont ha EU-s pályázatokat veszünk igénybe, ahol a napelemes megoldásokhoz már akár 10 százalék önrésszel is hozzájuthatunk. Ebben az esetben 2 év alatt térül meg a befektetésünk! És soha többé nem kell villanyszámlát fizetnünk. A lehetőség nem csak a magánemberek, a cégek részére is nyitott, ők 55 százalék önrész megfizetésével pályázhatnak.

Tovább a cikkre>>

Úgytudjuk!, 2020. július 9.

Mennyire népszerű a napelem a magyarországi háztartások körében? Több felmérés is mutatja, hogy az elmúlt években növekvő tendenciát mutatott a háztartási méretű kiserőművek száma és kapacitása. Hogyan és milyen feltételekkel juthatunk hozzá anyagilag előnyös módon?

Tovább a cikkre>>

Pesti Nap, 2020. július 9.

Növekvőben a napelemek száma, egyre több háztartásban és vállalkozásban döntenek a tiszta energia mellett. Míg korábban ez az energiatakarékos technológia úri huncutságnak számított, a pályázatoknak hála egyre megfizethetőbb a hétköznapi emberek számára is. Mennyire reális tehát, hogy napelemre váltsunk, és ezzel örökre búcsút mondjunk a villanyszámlának?

Tovább a cikkre>>

Marketing & Media Online, 2020. július 10.

Napelemes rendszer EU-s pályázattal? Első látásra nagyon megéri, de nem szabad elfelejtenünk, hogy itt egy hitelről van szó. Mint tudjuk, a hiteleknél általában a kamattal van probléma. Jó hír azonban, hogy ez egy kamatmentes hitel, vagyis az EU állja a kamatot, így csak az alaptőkét kell forintban visszafizetnünk. Az egész folyamat pontos és átlátható.

Tovább a cikkre>>

NRG Repot, 2020. július 10.

Mit tehet az, aki napelemes rendszert szeretne telepíteni, de ez komoly akadályba ütközik? Sok helyen nem megfelelő a tetőszerkezet, a tulajdonosnak más esztétikai elképzelései vannak, esetleg műemlék jellegű épületről van szó, ahol nem engedélyezett a napelemes panelek felhelyezése. Ilyenkor lép képbe egy magyar fejlesztésű burkolatmegoldás, amivel kiválhatjuk a panelek használatát.

Tovább a cikkre>>

Magyar Napelem Napkollektor Szövetség, 2020. július 10.

Szakmai portálunkon röviden összefoglaltuk, milyen költséghatékony lehetőségei vannak annak, aki most szeretne napelemes rendszert telepíteni, illetve mivel válthatja ki a napelemes rendszert, ha valamilyen okból nem elérhető számára ez az opció.

Tovább a cikkre>>

Comments are closed.