BEKO Energo Kft

Rólunk

BEKO Energo Kft

Megtérülő napelemes beruházások a megújuló energia specialistáitól

Egyre több háztetőn látunk napelemes modulokat, egyre többen tervezik, hogy belevágnak a hosszú távú, nagy költségvetésű befektetésbe.

A BEKO Energo Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy a megújuló energia felhasználásának növelését célzó beruházások, pénzügyi helyzettől függetlenül, mindenki számára elérhetőek és megvalósíthatóak legyenek.

sun

BEKO Energo Kft

Megtérülő napelemes beruházásra vágyik?

Sikerünk titka, hogy a megújuló energia felhasználásának terén speciális piac- és szakmaismerettel rendelkezünk napelemes rendszer mérnöki és pénzügyi területen. Gyakorlatilag a teljes folyamatot le tudjuk bonyolítani – a tervezéstől az előfinanszírozáson át az engedélyeztetésig, és természetesen a kivitelezésig.

BEKO Energo Kft

Miért bízták ránk ügyfeleink megújuló energia projektjeiket?

Ügyfeleink visszajelzései alapján az alábbi tényezőkkel nyújtottuk számukra a legnagyobb segítséget:

KOMPLEX ÜGYINTÉZÉS

Komplex ügyintézést biztosítunk Önnek. A műszaki felméréstől egészen a megvalósításig átvállaljuk az ügyintézés terheit, a teljes folyamatot levezényeljük.

SZAKMAI KOMPETENCIA

Kimagasló szakmai kompetencia úgy műszaki, mint pénzügyi téren. Csapatunkat éppúgy erősíti napelemekre szakosodott műszaki végzettségű szakember, mint vezető pénzügyi szakértő.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ HOZZÁÁLLÁS

Fontosnak tartjuk a rugalmasságot, az ügyfélközpontú gondolkodást és a problémamegoldást.

 

Mivel nem egy márkát képviselünk, nincs szükség arra, hogy egy adott megoldáshoz keressünk ügyfelet. Nálunk a folyamat épp fordított: mi az ügyfél igényeiből indulunk ki, és speciálisan az ő helyzetéhez igazítjuk a megoldást.

 

Ha Ön kifejezetten egy bizonyos márkát szeretne, bármely Magyarországon engedéllyel rendelkező inverter típust beszerezzük és beépítjük az egyik legnagyobb hazai kivitelezővel.

FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK

Egyénre szabott finanszírozási megoldások. Be kell látni, hogy a megújuló energia felhasználásának egyik fő komponense az anyagi tényező.

 

Ezen a téren is tudjuk segíteni ügyfeleinket: naprakészen ismerjük a finanszírozási lehetőségeket, tudjuk, kinek melyik jelenti a legelőnyösebb választást.

JÓ ÁR - ÉRTÉK ARÁNY

Jó ár-érték arány. Célkitűzéseink között szerepel, hogy a megújuló energiát mindenki számára elérhetővé tegyük. Ez a cél vezérelt minket akkor is, amikor szolgáltatásaink díját meghatároztuk. Győződjön meg róla Ön is!

sun
olah-benjamin-beko-energo

Oláh Benjámin

Műszaki és kereskedelmi igazgató
koos-peter-beko-energo-200x300

Koós Péter

Hálózatfejlesztési és értékesítési igazgató

NYITVA TARTÁS :

Hétfő - Péntek    09.00 - 17.00
Szombat     09.00 - 12.00

E-M@IL:

info@bekoenergo.hu

-

CÍM :

1011 Budapest Fő utca 8

3526 Miskolc Botond utca 8.