BEKO Energo Kft

Lakossági

BEKO Energo Kft

A napelemes rendszer az Ön számára is elérhető és megvalósítható!

Ma már az nem kérdés, hogy a napelemek nagyságrendekkel csökkenthetik, bizonyos esetekben pedig ki is válthatják az energiaszámlákat. Maga a kezdeti befektetés az, ami sokakat gondolkodóba ejt.

A BEKO Energo Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy a megújuló energia felhasználásának növelését célzó beruházások, pénzügyi helyzettől függetlenül, mindenki számára elérhetőek és megvalósíthatóak legyenek.

100%-os visszatérítésű lakossági energetikai pályázat 2021

Pályázatok benyújtása 2021.12.20-tól KERETKIMERÜLÉSIG!
 
Ne maradjon le, töltse ki pályázati megrendelőnket! Az előrendelés aláírásával megrendeli a pályázat előkészítés szolgáltatást, valamint vállalja a 100.000 Ft költségelőleg megfizetését, mely magában foglalja a szükséges energetikai vizsgálatot, pályázati adminisztráció, valamint az áramszolgáltatói igénybejelentés előkészítésének díját. A kitöltött és aláírt űrlapot küldje el nekünk az info@bekoenergo.hu e-mail címre!

Érdeklik a pályázat feltételei? Itt bővebben olvashat róla.
700-palyazat-2

Gratulálunk mind a 659 sikeres pályázónknak!

A 2022. március 8-i bejelentés szerint a kormány elengedte az ütemezett forráselosztást az uniós forrásból megvalósuló napelempályázatokon . A támogatást minden jogosult gyorsan megkapja. A részletekről itt olvashat.
lakossagi

BEKO Energo Kft

Mit vár el Ön egy napelemes
rendszer telepítésétől?

A napelemes rendszerekkel szembeni 2 legfontosabb elvárás:

Maximálisan költséghatékony működés

a befektetés lehető leggyorsabb megtérülése

E két szempont érvényesítéséhez alapos előkészítés és részletes tervezés szükséges.

lakossagi

BEKO Energo Kft

Személyes tanácsadás

Ahhoz, hogy Ön döntést tudjon hozni, minél pontosabb adatokra van szüksége. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden ügyfelünk testre szabott ajánlatot kapjon, ami pontosan az ő otthonához és igényeihez van igazítva. Ennek érdekében tanácsadónk felkeresi Önt az otthonában, hogy helyszíni felméréssel és pénzügyi tanácsadással az Ön számára legelőnyösebb ajánlatot tudjuk elkészíteni.

Helyszíni felmérés nélkül nincs szakmailag megalapozott döntés. Általánosságban el lehet mondani, hogy Magyarország közepes adottságú területen fekszik napsugárzás szempontjából, az átlagos napfénytartam 1200 óra egy évben, a besugárzás pedig 1250 kWh/m². A kedvező feltételek tehát adottak, ezért az adott ház mikrokörnyezete a meghatározó tényező.

Az ingatlan adottságainak vizsgálata és a felhasználó igényeinek alapos ismerete elengedhetetlen, ha a leghatékonyabb rendszert akarjuk telepíteni. Enélkül csak üres ígérgetés minden ajánlat!

Napelemes rendszereinkhez kapcsolódó szolgáltatásaink kiterjednek a villamos energia költség csökkentésén túl a fűtés és a használati melegvíz előállításából adódó költségek csökkentésére is.

clouds-sunlight-phone-door-modern
lakossagi

BEKO Energo Kft

Kiváltható az áramszámla a napelemes rendszerrel?

Egy átlagos magyar háztartás éves fogyasztása 2000 kWh. Ennek az energiamennyiségnek az előállításához legalább 10 négyzetméter 1,8 kW teljesítményű napelemre van szükség. Ez azt jelenti, hogy az áramszámla teljes mértékben kiváltható egy napelemes rendszerrel.

Ahhoz, hogy a méretezés szempontjából optimális rendszert telepíthesse, ugyanakkor a legköltséghatékonyabb megoldást megtalálja, a BEKO Energo Kft. két területen is kimagasló szakmai kompetenciával segíti:

Szolár mérnöki szaktanácsadás. Naprakészek vagyunk a szakmánk területén, mindig az előremutató műszaki megoldásokat keressük és javasoljuk. Márkafüggetlen beszerzési és értékesítési stratégiánknak köszönhetően az ügyfeleink igényeihez legjobban illeszkedő rendszereket tudunk biztosítani számukra.

Pénzügyi területen is szakértői támogatást tudunk biztosítani. Ismerjük a hazai pályázati és finanszírozási lehetőségeket, pályázati támogatásokkal és egyedi finanszírozással segítjük a projektek megvalósítását.

mother-with-her-little-son-by-solar-panels (1)
lakossagi

BEKO Energo Kft

Teljes körű projektkezelés

Mit jelent az, hogy elejétől a végéig lemenedzseljük a teljes folyamatot?

Személyes tanácsadás

Személyes tanácsadáson helyszíni felmérést készítünk, átbeszéljük az Ön és családja igényeit. Ezek alapján testre szabott ajánlatot készítünk.

Engedélyeztetés, előkészítés

Áramszolgáltatói engedélyeztetés, pénzintézeti előkészítés, ügykezelés.

Pályázati anyag előkészítése

Előkészítjük a pályázati anyagot, meghatározzuk a műszaki tartalmat, majd elkészítjük a pályázatot.

Kapcsolattartás

A folyamat teljes ideje alatt tájékoztatjuk Önt a fejleményekről, tartjuk a kapcsolatot a pénzintézettel, a kivitelezővel, az energetikussal és a szolgáltatókkal.

Kivitelezési időpont meghatározása

A sikeres pályázatot követően kitűzzük a kivitelezés időpontját, és a mi feladatunk lesz a pályázat lezárása is.

lakossagi

BEKO Energo Kft

Mi nem számítunk fel külön díjakat!

A 10% önerőből számítjuk le a pályázatírási és energetikai tanúsítvány díját, a közjegyzői díjat.