BEKO Energo Kft

Önkormányzati

BEKO Energo Kft

A megújuló energiaforrás lehet önkormányzata legjobb döntése

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a fogyasztók tudatos viselkedése. Nemcsak a költségeik csökkentése vezérli döntéseiket, hanem a lelkiismeretük környezetbarát része is sokat nyom a latban.

Miért ne lehetne ez jelen intézményi szinten is?

Az önkormányzatok költségvetésének egy jelentős része a közintézmények fenntartási költségeinek fedezésére fordítódnak. Kézenfekvő megoldás lenne, ha a megújuló energiaforrások bevonása által keletkezett anyagi megtakarításokat, a település lakóira, életterük fejlesztésére és megszépítésére költenék. Ilyen megoldások alkalmazásával tehát a közpénzek hasznosabb felhasználását és a települések által hagyott ökológiai lábnyom méretének csökkentését is el tudnák érni.

foreman-businessman-solar-energy-station (1)
onkormanyzati

BEKO Energo Kft

Hogyan tegye olcsóbbá a közintézmények fenntartását?

Minden kezdeményezés önkormányzata részéről, akármilyen apró léptékűnek tűnhet, egy újabb lépést jelenthet a város fejlesztésében.

Legyen szó akár a világító testek energiatakarékosra cseréléséről, a termálhő felhasználásáról vagy a megfelelő földrajzi fekvés esetén szélerőművek telepítéséről. Az előbbiek mellett a napenergia felhasználása egy újabb nagy lépés lehet, hiszen így a közintézmények fenntartása és a város egyéb, energiaforrásokat igénylő szolgáltatásainak működése hatékonyabbá tehető.

Áramra minden létesítménynek szüksége van, óvodák, iskolák, orvosi rendelők működéséhez is elengedhetetlen a folyamatos energiaellátás. Ha korszerű, az igényeknek megfelelő napelemes rendszerrel látjuk el ezeket az intézményeket, hosszú távon biztosíthatjuk az eddigieknél jelentősen alacsonyabb költséggel a szükséges energia ellátást.

onkormanyzati

BEKO Energo Kft

Hogyan kezdjen bele? – a BEKO Energo segít Önnek

Természetesen nem pusztán önerőből kell megoldania önkormányzatának, hogy közintézményei energiaellátását korszerűsítse.

Számos lehetőség kínálkozik, hogy a lehető legkisebb ráfordítással rálépjen a napelemes rendszerek jelentette 21. századi útra. Gyakori sűrűséggel jelennek meg újabb és újabb pályázatok és támogatások, amelyek mind a magánszemélyek, mind pedig a városvezetők számára teszik elérhetővé ezt a jól jövedelmező befektetési lehetőséget.

A megvalósítással kapcsolatos teljeskörű ügyintézés terheit, a műszaki felméréstől a megvalósításig cégünk átvállalja ügyfeleinktől. Segítünk a pályázati támogatások és az egyedi finanszírozási lehetőségek megismerésétől a kivitelezés elkészüléséig.

solar-power-panel-sky-background-3d-rendering
onkormanyzati

BEKO Energo Kft

Mutasson példát a jövőbe

Ha napról napra több önkormányzat dönt amellett, hogy a megújuló energiaforrások segítségével szeretné környezettudatosabbá és költséghatékonyabbá tenni működését, jó példát mutatva ezzel a csatlakozni kívánóknak, hamarosan még többen fogják választani ezt az utat.

A megújuló, zöld energia térnyerésével fordítottan arányos módon fog változni a természet számára megterhelő és káros anyagok használata. A jó példát látva a lakosság körében is meggyőző erővel hathat ez az iránymutatás és pár évtizeden belül zölddé és környezetbaráttá tehetjük egész Magyarországot.

Ön is szeretne részt venni Magyarország zölddé varázsolásában?

solar-power-power-station