BEKO Energo Kft

Napelem térkő

BEKO Energo Kft

Platio napelem térkő

A Platio Solar Pavement egységei járható napelemekből készülnek, amelyeket újrahasznosított műanyag burkolólapokra szerelnek.

A Platio újrahasznosított anyagokat használ széles körű, napelemes burkolati megoldásaiban. A Platio térburkolatok ott is telepíthetők, ahol a hagyományos napelemes technológiákat nem lehet alkalmazni.

Az irodáktól és a lakóépületektől kezdve a kikötői infrastruktúrákig és az okos városokig a Platio kikövezi az utat az esztétikus, helytakarékos és zöld energiaforrások felé.

BEKO Energo Kft

Tiszta megújuló energia a burkolatból

Ahhoz, hogy még hosszú ideig élvezhessük az éltető bolygónk által nyújtott védelmet, tudatosan és fenntartható módon érdemes élnünk. Ehhez pedig egyre több zöld energiaforrása van szükségünk.

Vitathatatlan tény, hogy a napelem jelenleg az egyik legtisztább megújuló energiaforrásunk a Földön. A napelemek azonban helyigényesek és nem is telepíthetőek mindenhová. Vagy mégis?

BEKO Energo Kft

A helytakarékos napelem

A Platio napelem térkő egy magyar innováció, amely az egész világot meghódította. Rendkívüli előnye, hogy biztosítja a hagyományos napelemek által nyújtott kedvező lehetőségeket, azonban ez a szolár technológiai bravúr úgy válik az épített környezet részévé, hogy nem foglal el plusz értékes területet.

Legyen szó egy otthon, egy irodaház, bevásárlóközpont, esetleg egy rakpart vagy kikötő és akár egy egész város energiatakarékos, megújuló energiákra épülő energiaellátásáról, a Platio napelem térkő bármilyen környezetben innovatív és dizájnos megoldást jelent.

A Platio Solar Pavement kifejezetten költséghatékony és gyorsan telepíthető napelemes burkolat megoldás, ami gyakorlatilag bárhol alkalmazható és számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkezik.

sun

BEKO Energo Kft

Önellátó közvilágítás

A napenergia, amit nappal összegyűjtenek a PLATIO napelemkövei, este közvilágítássá alakítható át. Ezáltal városi terek és utcák
önfenntartó módon maguk termelik meg a világításhoz szükséges energiát.

Szemben a hagyományos, lámpákra szerelt napelemmel, a PLATIO napelemkövei korlátlan mennyiségben, tetszőleges nagyságú felületen alkalmazhatók, ezáltal nagyobb üzembiztosság és minőségibb közvilágítás biztosítható 100% megújuló energiával.

BUDAPESTEN 1 db lámpa egész éves működéséhez szükséges PLATIO napelemkő mennyisége:

50 db, azaz 5,8 m2 lámpánként.

Reklámtáblák köré

Mobiltöltős padok köré

BEKO Energo Kft

A Platio napelem térkő előnyei

Ez a tartós, újrahasznosított anyagból készült környezetbarát napelem térkő a Nap energiáját felhasználva teszi lehetővé a megújuló energiára épülő otthonok, munkahelyek vagy városok kialakítását.

Zöld és független energiaforrásként bárhol képes ellátni az utcai eszközöket vagy akár a mobiltelefonokat is megfelelő mennyiségű energiával.

Lehetővé teszi a hagyományos energiaszolgáltatóktól való akár teljes függetlenedést. Tehát megtérülő befektetés. Ennél azonban még sokkal többet is tud.

Nyerjen tiszta, megújuló energiát a burkolatból a Platio napelem térkő telepíttetésével!