BEKO Energo Kft

Vállalkozások

BEKO Energo Kft

Hamarosan indul a nagy céges napelem támogatás

A hátrányos helyzetű régiókban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások hamarosan 70%-os visszatérítendő, illetve bizonyos esetekben vissza nem térítendővé váló állami támogatással korszerűsíthetik vállalkozásuk energiaellátását a GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú céges napelem támogatás keretösszegéből. Tudjon meg mindent a várhatóan 2022. január 17. 8:00 óra és 2022. január 24. 12:00 óra között benyújtható pályázatról itt.>>>

céges napelem támogatás
vallalkozoi

BEKO Energo Kft

Hatékony energetikai pályázat megvalósítás vállalkozások számára

A napelemes rendszer több felületen is elhelyezhető, nem csak termelésre szánt tetőkön. 

A megújuló energia használatát és az energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása a mikro-, kis-, és középvállalkozások számára is elérhető. Az energetikai pályázat számos előnnyel járhat az Ön vállalkozása számára is.
 
A megvalósítása azonban összetett feladat és csak akkor lehet eredményes, ha az elejétől a végéig precízen és pontosan zajlik. A BEKO Energo Kft. segítségével Ön időt és pénzt takarít meg, miközben az Ön számára legkedvezőbb konstrukcióval léphet a jövőnket jelentő zöld energiaforrások hírnökei közé.
man-worker-firld-by-solar-panels (1)
vallalkozoi

BEKO Energo Kft

Miért előnyös Önnek és az Ön vállalkozásának az energetikai pályázaton való részvétel?

A vállalkozói szférában a versenyképességet csak a folyamatos megújulással és fejlődéssel, valamint a működési költségek hatékony csökkentésével lehet növelni. Egy sikeres energetikai pályázat és az azt követő épületenergetikai fejlesztés pedig a költségoldal rendkívüli csökkenésével járhat.

Ez, akárhonnan is nézzük, Önnek tiszta haszon. A megújuló energiaforrások ugyanis, külön energia- és anyagi befektetés nélkül, nagyságrendekkel csökkentik az Ön vállalkozásának működési költségeit.

Ugye Ön is szeretne zöldebb útra lépni és lényegesen kevesebb ökológiai lábnyomot maga után hagyva, egyre sikeresebb vállalkozást vezetni? Az energetikai pályázat segítségével mindez megvalósulhat!

vallalkozoi

BEKO Energo Kft

A sikeres energetikai pályázat titka

Az energetikai pályázat akkor lesz sikeres, ha az első lépésétől kezdve az utolsóig pontosan irányított. Ez rengeteg ügyintézést, utánajárást és a jogszabályok alapos ismeretét igényli.

Önnek azonban nem kell ezt az utat végigjárnia, amennyiben ránk bízza ezt a feladatot!

Cégünk az energetikai pályázat elkészítésének, benyújtásának, elbírálásának teljes ideje alatt egészen a kivitelezés megvalósulásáig kézben tartja és irányítja folyamatot.

man-worker-firld-by-solar-panels (2)
vallalkozoi

BEKO Energo Kft

Teljes körű projektkezelés

A sikertelen energetikai pályázat kidobott idő és pénz. Ha nincs benne gyakorlata, nem érdemes egyedül belevágnia.

Az BEKO Energo Kft. az energetikai pályázat első lépésétől az utolsóig tartó teljes körű projektkezelésével nem érhetik kellemetlen meglepetések, hiszen cégünk több mint 500 sikeres MFB-pályázat tapasztalatával rendelkezik

A teljes körű projektkezelés magában foglalja:

Pályázati ekőkészítés

a teljes pályázati anyag előkészítését

Műszaki tartalom

a műszaki tartalom meghatározását

Pályázat előkészítése

a beadandó pályázat elkészítését

Menedzselés

a különböző részfolyamatok teljes körű menedzselését

Kapcsolattartás

a kapcsolattartást Önnel, valamint a kivitelezővel, energetikussal és a szolgáltatókkal, hitelfelvétel esetén pedig a pénzintézettel is

Pénzintézeti ügykezelés

igény esetén tehát, a pénzintézeti előkészítést és ügykezelést

Áramszolgáltatói engedélyezés

továbbá, az áramszolgáltatói engedélyeztetést

Kivitelezés

sikeres pályázatot követően pedig a kivitelezés időpontjának kitűzését

Pályázat lezárása

végül pedig a pályázat lezárását

vallalkozoi

BEKO Energo Kft

A finanszírozás miatt sem kell aggódnia

A megújuló energiára alapozott épületenergetikai fejlesztések költséges beruházások, az esetek többségében érdemes pénzintézeti finanszírozást igénybe venni.

Ez az Ön vállalkozása számára két szempontból is előnyös:

  • egyrészt, a saját tőkéjének egy kisebb részét kell csak befektetnie az energetikai pályázatba, illetve annak megvalósításába
  • másrészt így, lényegesen hamarabb valóra válthatja terveit, mintha kizárólag saját erőből kellene megfinanszíroznia

Cégünk ebben az esetben is teljes körű ügyintézést vállal, hiszen naprakészen ismerjük a finanszírozási lehetőségeket és így az Önnek legkedvezőbbet tudjuk ajánlani.

Az Ön feladata az egész folyamat során mindössze annyi, hogy az energetikai pályázathoz szükséges adatokat a rendelkezésünkre bocsássa és meghatalmazza cégünket a teljes körű ügyintézésre.

A gyors és eredményes energetikai pályázat megvalósításának érdekében, bízza ránk a teljes körű projektkezelést!

Nos, belevágunk?

A jelenleg elérhető pályázatokról itt olvashat bővebben:

VINOP 1.2.1-21 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása