Napelemes térkő: a megújuló energiaforrások új dimenziója

Ma már nem csak a tetőre szerelt napelemek és napkollektorok segíthetik a háztartásokat abban, hogy megújuló energiaforrások használatával kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak bolygónkon és közben hatékonyan csökkentsék energia költségeiket. A napelemes térkő kiváló alternatívát nyújt a hagyományos napelemek helyettesítésére, ráadásul számos más előnnyel is rendelkezik, amiket Önnek is érdemes kihasználni.

Napelemes térkő: a jövő hírnöke

A napelemes térkő egy 100%-ban magyar találmány, melynek köszönhetően a korábban kihasználatlan területek milliói kapcsolódhatnak be egy nagyságrendekkel zöldebb és élhetőbb világ kialakításába.

1. Könnyebb és praktikusabb elhelyezés, nagyobb kényelem

A Platio napelemes térkő, ahogyan a nevében is szerepel, egy sokoldalúan felhasználható térburkolat, amit a hagyományos burkolóelemekkel megegyező módon lehet lefektetni, használni.

Az újrahasznosított polimer kompozit anyagból készült napelemes térkő, karc-, ütés- és időjárásállósága miatt szinte bárhol elhelyezhető.

Így tehát tökéletesen alkalmas pl. a terasz vagy a garázs felhajtójának burkolására, továbbá a közterek, önkormányzati területek, hidak, parkok, buszmegállók is kiváló terepet nyújtanak ennek az innovatív találmánynak.

több színben is elérhető megújuló energiaforrás:

  • szélessége és hosszúsága: 340×340 mm
  • magassága: 61 mm
  • súlya: 8,5 kg
  • teherbírása: 18 tonna

A maximálisan biztonságos, kis feszültséggel működő napelem cellák mérete: 156×156 mm

2. Csökkenő közüzemi terhek

A sokoldalú felhasználás, az időtálló és vonzó megjelenés kivételes hatékonysággal párosul. Ugyanis 12,5 m2 napelemes térburkolat fedezheti egy család éves energiaellátását is. Ami, valljuk be, a folyamatosan felfelé ívelő energiaárak mellett hatalmas helyzeti előnybe hozza a tudatosan és előrelátóan gondolkodó energiafogyasztókat.

3. Több tonnányi műanyag újrahasznosításával egy zöldebb jövő felé

A Platio napelemes térburkolat előállítása tiszta haszon a bolygónk számára is, hiszen csökkenti a mára globális problémává fejlődött műanyag szennyezés mértékét.

Sőt, mi több, a műanyagon túl, egyéb lebomlani képtelen szennyező anyagokat és kidobott üveg hulladékot is felhasználnak az előállítása során.

Ha a Platio napelemes térkő mellett dönt, egyszeri befektetéssel sokat nyerhet és nem mellesleg egy jelentős lépést tehet az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentéséért, azaz a bolygónk jövőjéért.

Kérjen konzultációt a napelemes beruházások specialistájától itt>>>

Comments are closed.