Napenergia termelés másképp

Minden egy helyen, amit a Terran napelemes tetőcserépről tudni kell

A napenergia hasznosítása egyre több családban válik természetessé. Ezért egyre korszerűbb és innovatívabb napelemes megoldásokra van szükség, hogy a rendszer képes legyen kiszolgálni a megújuló energiaforrások használatára nyitott háztartásokat és vállalkozásokat.

Napenergia termelés másképp

A hagyományos tetőre szerelhető napelemes rendszerek mellett néhány éve megjelent egy magyar innováció, a Platio napelem térkő, ami a könnyű telepítésének, tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően zökkenőmentessé teszi a megújuló energiára váltást.

Hasonlóan innovatív irányba mozdult el a Terran is a Generon napelemes tetőcserép megalkotásával. A napenergia begyűjtésére kiválóan alkalmas, exkluzív megjelenésű tetőcserepeket a tetőre szerelhető napelemek újragondolásával alakították ki. 

A napelemes cseréppel nem kell plusz súlyokkal megterhelni a tetőszerkezetet, a napelem cellákat tartalmazó cserepek a hagyományos tetőfedés technikájával telepíthetőek. Ismerje meg a Terran Generon napelemes cserép előnyeit itt.>>>

A napenergia termelés könnyebb már nem is lehetne

A Terran Generon napelemes tetőcserép tökéletesen alkalmas a napenergia begyűjtésére, de emellett számos előnyt kínál még Önnek. 

Egyszerre tartós, megbízható és környezetbarát napelemes megoldás, ami, akárcsak a hagyományos solar rendszerek, alkalmas az elektromos áram számla csökkentésére vagy akár teljes lenullázására is. 

A napelemes tetőcserép a napfényből gyűjt energiát. Könnyen telepíthető, nem igényel plusz szerelést. A hagyományos cserepekkel együtt telepíthető és szinte észrevétlenül illeszkedik a környezetbe.

A Terran Generon rendszer az elektromos hálózatra köthető.

A Terran napelemes tetőcserép további előnyei

A napelemes cserép tartós, kiváló minőségű alapanyagokból készül, amihez a gyártó 20 éves teljesítménygaranciát biztosít.  

Az önmagában is szép, esztétikus megjelenésű cserepek több színben elérhetőek és az elkészült tetőburkolás, később, a tetőfelületnek megfelelően bővíthető.

A napenergia innovatív felhasználását lehetővé tévő 100%-ban hazai termék, a céges és lakossági napelem pályázatokhoz is ideális választás.

Súly: 5,9 kg/db

Anyagigény: 11-12 db/négyzetméter; 200-300 db/tető

Napelemes cellák száma: 4 db/cserép

Optimális elhelyezés: déli oldal, 35 fokos beesési szögFelkeltettük az érdeklődését? Kérjen konzultációt a napelemes beruházások specialistájától itt>>

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *